Política de privacidad y cookies. Aviso legal.

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

La confidencialidad, el secreto profesional y la seguridad son valores primordiales de la Asociación BARCELONA DF, y en consecuencia, asumimos el compromiso de garantizar la privacidad del usuario en todo momento, y de no recaptar información inecesaria sobre el usuario.

De conformidad con la normativa vigente, concretamente, con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 27 de abril de 2016, relativo a la protección de las personas físicas en lo referente al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos, le informamos que la utilización de determinados servicios en nuestra página web requiere que nos facilite determinados datos personales a través de formularios de registro o mediante el envío de mensajes de correo electrónico, y que estos serán objeto de tratamiento e incorporados a nuestros sistemas de información, como titulares y responsables de estos. El envío referido de los datos personales constituye el consentimiento exprés al tratamiento de los mismos, si bien de carácter revocable i sin efectos retroactivos.

Tanmateix l’informem que tots els nostres sistemes d’informació estan legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’han d’aplicar les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides per garantir la confidencialitat, seguretat, integritat i recuperació de les seves dades.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li demanem són les adequades, pertinents i estrictament necessaries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les, però les dades demanades són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi demanem.

La nostra pàgina web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

  • A l’enllaç “Comentaris” pot facilitar-nos els seus comentaris en relació a les publicacions aparegudes en el nostre diari. Les seves dades seran incorporades al nostre base de dades de “Subscriptors”.
  • Així mateix, posem a disposició la nostra adreça de correu electrònic, amb la finalitat que ens demani qualsevol tipus d’informació, suggeriment, aclariment o dubte, o ens remeti cartes del lector o audiovisuals. Si vostè inclou dades personals en el seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar als nostres sistemes d’informació corresponents, si BARCELONA DF ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat.

BARCELONA DF es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus sistemes d’informació.

 Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

 En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació del tractament i portabilitat, en els termes establerts legalment, articles 15 a 23 del RGPD, es podrà dirigir a la següent adreça: BARCELONA DF c/Aribau, 205. Planta 1 (08021) de Barcelona, adjuntat còpia del seu DNI.

També pots sol·licitar la teva baixa o qualsevol modificació enviant un correu electrònic a barcelonadistrictefederal@gmail.com

Comunicacions de dades

BARCELONA DF l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos.

 Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que BARCELONA DF ha adoptant totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels sistemes d’informació que continguin dades de caràcter personal.

 Actualització de les seves dades

 És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informe sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

Comunicacions comercials per correu electrònic

 Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre BARCELONA DF i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament per els destinataris, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per a remetre els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes a l’adreça dalt indicada, o en cada va enviar que li remetem.

BARCELONA DF no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

BARCELONA DF pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.

Política de cookies

Una cookie és un fitxer que es descarrega en l’ordenador/telèfon intel·ligent/tablet en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació que s’efectua des d’aquest equip. El navegador de l’usuari memoritza cookies en el disc dur solament mentre roman oberta la sessió. Les cookies no contenen cap classe d’informació personal específica, i la majoria s’esborra del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les denominades cookies de sessió).

La majoria dels navegadors accepta com a estàndard les cookies i, amb independència d’aquestes, permet o impedeix en els ajustos de seguretat les cookies temporals o memoritzades.

Sense el teu exprés consentiment –mitjançant l’activació de les cookies en el seu navegador–, Barcelona DF no enllaçarà les dades memoritzades amb les teves dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

Per a conèixer més informació sobre les cookies, pots accedir al següent enllaç: http://www.iabspain.net/privavidadeninternet/usuario.

Quins tipus de cookies utilitza aquest lloc web?

Pròpies:

  • Tècniques: permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin com controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.

De tercers:

  • Personalització: permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el terminal de l’usuari com l’idioma, el tipus de navegador, la configuració regional des d’on accedeix, etc.
    Chauntry Parkspace.
  • Anàlisi: permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan del servei ofert. Per a això s’analitza la teva navegació en el nostre lloc web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que t’oferim. En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units i seu central en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia. Per a la prestació d’aquests serveis, Google Analytics utilitza cookies que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web www.google.com, incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan dits tercers processin la informació per compte de Google.

Google analytics

Publicitat: permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris del lloc web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que realitzi del nostre lloc web. Per a això, podem analitzar els teus hàbits de navegació en Internet i mostrar-te publicitat relacionada amb el teu perfil.
DoubleClick.

Google Adwords

Publicitat comportamental: Són les que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris inclosos en el lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per a mostrar publicitat.

Amb la utilització d’aquest lloc web, acceptes expressament el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix reconeixes la possibilitat de rebutjar el tractament de dades i informació bloquejant l’ús de cookies mitjançant la configuració apropiada en el navegador. Tingues en compte que aquesta opció de bloqueig de cookies pot dificultar l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el teu equip:

  • Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
  • Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
  • Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
  • Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

Converses a Catalunya no es fa responsable del contingut de les polítiques de privacitat dels tercers inclosos en aquesta política de cookies.

Si té dubtes sobre aquesta política de cookies, pots contactar amb Barcelona DF a: barcelonadistrictefederal@gmail.com

Avís legal

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de l’associació sense ànim de lucre BarcelonaDF, i en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment, i de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als nostres fitxers, com a titulars i responsables d’aquests. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Tanmateix l’informem que tots els nostres fitxers estan legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’han d’aplicar les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li demanem són les adequades, pertinents i estrictament necessaries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les, però les dades demanades són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi demanem.

La nostra pàgina web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic.

  • En l’enllaç “Comentaris” pot facilitar-nos els seus comentaris en relació a les publicacions aparegudes en el nostre diari. Les seves dades seran incorporades al nostre fitxer de “Subscriptors”.
  • Així mateix, posem a disposició la nostra adreça de correu electrònic, amb la finalitat que ens demani qualsevol tipus d’informació, suggeriment, aclariment o dubte, o ens remeti cartes del lector o audiovisuals. Si vostè inclou dades personals en el seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar als nostres fitxers corresponents, si Barcelona DF ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat.

Barcelona DF es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, es podrà dirigir a la següent adreça: Barcelona DF, c/Aribau, 205 (08021) de Barcelona, adjuntat còpia del seu DNI.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que Barcelona DF ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

Barcelona DF l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que Barcelona DF ha adoptant totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informe sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre Barcelona DF i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament per els destinataris, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per a remetre els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes a l’adreça dalt indicada, o en cada va enviar que li remetem.

Barcelona DF no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

Barcelona DF pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.